За що вбива ш душу, т ло з ним

За що вбиваєш душу, тіло з ним,
За що ти знищуєш моє кохання,
За що, за що ти проводжаєш поглядом пустим,?
Це ж бо мені здається важким так страждання

Не вірю, так неможе бути, ні!
Якщо я душу відкривала щиро,
Невже так можно промовчати в кожнім дні,
Загинула, загинула в кохання віра!!!


Рецензии