Моя св дом сть мов згаса тихо

Моя свідомість мов згасає тихо,
Штовхає в боки натовп божевільний,
Чомусь я зупинилась, ось де лихо,
Ти йдеш на зустріч в пахощах і стильний.

Це він, це він митєво пролунало,
І все навколо мовби запалало.


Рецензии