Я схибила, так, я злякалась

Я схибила, так, я злякалась,
Мені дійсно було дуже страшно,
Я ніколи, чуєш, я ніколи не кохалась,
Небезпечно це вважаю і опасно.

Якщо незміг ти мене довести,
До тої митті щоб тобі відкрилась,
Тоді залиш мене, ти відпусти,
Бо я за ці хвилини не змінилась.


Рецензии