Дарунки вс м несе весна яскрава

Дарунки всім несе весна яскрава,
Одарює і малих, і людей,
У неї є єдина справжня справа,
Щоб нікого неоминути, обдарювать щєдрей.

Для мене тільки дару непридбала,
Тому незовсім радісна я їй,
Багато вже часів нарахувала,
Одну теж пісню знов проспівую души своїй.

Що в мене буде також щасття в долі,
Я буду бігати в барвистом полі.


Рецензии