Нехай на мене пром нь тв й впаде

Нехай на мене промінь твій впаде,
Ніжне, світле сонечко кохання,
І зникне місяць серп бліде,
Так чудове це твоє чекання.

Втом прокинеться навколо все,
Задзвинить і заспіва на гільці,
Кажуть що кохання це св*яте,
Байдуже в якому сталося це віці.

Щось мене приваблює в тобі,
Смуток геть біжить в твоїй появі,
Веселіш стають пісні мої,
Все змінилося в моїй уяві.

Це весна, вона дарує спів,
Це вона дарує почуття бурхливі,
Це вона дає на теє слів,
Мрії вмить стають доступні і можливі.


Рецензии