Не чаруй не ваб мене даремно

Не чаруй і не ваб мене даремно,
Я вже закохана у інше почуття,
Хоча у том і помиляюся напевно,
Хто зна, чи буде гірким після каяття.

Але всеж не чаруй, не ваб мене даремно,
Втім поклик на весні відчувший вільний,
За ним піду усюди і уперто,
Він, лише він мого кохання гідний.


Рецензии