За новинками впадати

За новинками впадати,
Незавадить вам панове,
А мені на що чекати,
Хоч се старе, хоч се нове.

Чи можливо щось збагнути,
Світ поповнився словами,
Ось що можу я зробити,
Зайвих слів зміню ділами.

Тож коли хто запитає,
Чому я мовчу весь час,
Це питання враз зникає,
Бачать справи без прикрас.

Такк нізовсім я мовчу,
Інколи співаю пісню,
Проспіваю що хочу,
Ввеселяю душу грішну.


Рецензии