Мо в рши, я плакати неможу

Мої вірши, я плакати не можу,
Бо висохли вже сльози від очей,
Лише вогонь палає, чує Боже,
Моїх ще недосказаних речей.

Мої вірши, ви були в мирі гості,
І мало хто прийняв вас до души,
Незавжди бо м*яки ви, так, бували гострі,
Але ким були ви, тим і залишились... мої вірши.


Рецензии