Самостiйнсть

                Самостійність.

Самостійність.  Справедливість.  Співчуття,

Це  найкращі  в  моїм  світі  відчуття.

І  для  мене  це  не  просто  поняття,

У  них  сенс  і  ціль  всього  життя.

   Самостійність - самодостатність.

   Справедливість - самореалізація.

   Співчуття - солідарність.

       13:50.07.05.2017.


Рецензии