Зайнят сть-3

Я зайнята - сказала мама,
І тато також зайнятий.
А в мене на губах помада -
В куточках губ - дві заїди.

Я знову взяла щось до рота -
Бридке, гидке й відстійне,
Та предки кажуть - я доросла,
Й достатньо самостійна.

Тож маю вже сама - приймати,
Наркотики і рішення,
Горілку, пиво, досвід з матом -
І член в місця негрішні.

Займуся порно тільки щоби,
Коли в мою кімнату,
Постукають спитати, що ти
Сьогодні робиш, Ната?

Сказати - я займаюсь чимось,
Що вам й не розказати...
І покладу перед очима
Батьківських сто зарплат.


Рецензии