Зайнят сть-2

Порівняно із зайнятістю -
Відсоток безробіття -
Дає підставу заздрості
Одних стовно інших.

Тож треба робить висновок,
Рахуючи бюджет,
Як шанс зведе навмисне
З обірваним бомжем.

Обставини диктують
І боляче у скронях -
Гудуть й рекомендують -
Минути стороною.

Згідно з рішучим вектором,
Накресленим на сходах,
Потрібно стукать в двері,
Де чередою ходять.

Мороз і незахищеність,
Невпевненість у завтра, -
Тут важко загубитись -
І не зайти у кадри.


Рецензии