Зайнят сть-1

Коли ти нарешті
Займешся вже ділом -
Горять головешки
У тата і діда.

Коли ти займешся -
Почнеш щось робити...
Закінчуй вже вештатись -
Закінчуй вже жити.

Ти ж бачиш - і мати
Без віддиху діє,
Й бабуся - не знати,
Як в сто іще тліє.

Зайнялися ділом -
Й на місці згоріли,
Зайнялись і в попіл -
До тла посивіли.

А ти не займаєшся
Жодною справою.
Традицій не дбаєш
У самоспаленні.


Рецензии