щоб хмарой злится з полем е. з

7.5.2017
22:25

вода тече з криниці
тече вона до тиці
співае та дзюркоче
як сірий кіт муркоче
співає діва красна
для голуба що страсний
а він від неї рдіє
його вогонь живрії
кобила блуде полем
стоять снопи, стодоли
яскраві мавки в лісі
наспівують той лисці
струмок добрався дола
спадає він з подолу
і став він синім морем
щоб хмарой злится з полем


Рецензии