Хай дощ зiйде на спраглу Землю

Хай дощ зійде на спраглу Землю,
Хай дощ зійде…
Хай воду п’є життя зелене,
Зелене п’є…

Хай вітер грає з мокрим листям,
Хай вітер й дощ…
Хай шелестить у травах злива
І – краплі сторч…

Хай Небо сиплеться крізь хмари,
Хай дощ – на сад…
Хай води позему струмками
Летять, летять…

Хай дощ зійде на спраглу Землю,
Хай дощ зійде…
Хай дощову весняну тему
Любов веде…

07.05.2017


Рецензии
Прекрасно сказано! Накликання дощу. Як у давніх народів...

Шон Маклех Патрик   08.05.2017 02:10     Заявить о нарушении
Дякую!
Ми і є тими давніми народами, їх відображенням і продовженням...

Катерина Жебровська   08.05.2017 09:33   Заявить о нарушении