Ти комплiментiв слухати не вмieш...

Ти компліментів слухати не вмієш...
Тобі – незручно. А мені – біда.
Все відкидаєш і ніяковієш.
І кажеш: засоромив, застидав.

А комплімент – звичайне добре слово,
Яке від серця щирого кажу.
Слова із чоловічої любові.
Слова, які не перейшли межу.

Казав. Кажу. Казатиму. Не змовчу.
Слова – частинки серця, а не гра.
Тебе словам приємним вчити хочу –
Приємному навчатися пора...


Рецензии