У мене до тебе прохання - доволi незвичне

У мене до тебе прохання – доволі незвичне.
Я навіть шукаю слова, щоб сказати про це.
Чи зможеш для мене те фото своє – тогорічне –
в житті відтворити? Щоб знов усміхалось лице,

щоб знову отак, мов на фото, розкішне волосся,
яке від початку знайомства хвилює мене,
упало на плечі?.. Ніхто так, як я, не попросить.
Я – буду просити... Хай усмішка знов промайне –

проста, безтурботна, яку у житті і не знаю.
І впевнений – зможеш зробити, як я попрохав.
Ти спробуй. Для мене... Порадуй усміхненим раєм,
який я побачив на фото і так покохав...


Рецензии