Життя...

Життя з циклів виткане,
вдох і видох його повнота.
То  ми веселі і добрі,
то самотні і боязкі.
Жіноча сила теж бунтує нестерпно,
тільки радикальні зміни,
несуть в собі благословення.
Метеликом по-життю пурхати негоже,
собі ж потім "дорожче".
Прислухайтеся до свого серця і дихання,
почуєте ритм Всесвіту, його сподівання.
Зв'язок з Матір'ю Усього Сущого в наявності,
вирощуйте кожний своє дерево - деревце!


Рецензии