Поглянь на цей свiт...

Серцем своїм поглянь на цей світ
Поглянь на ці роси, розсипані вранці
Вільної птахи безмежний політ
Щастя так близько,поглянь у віконце.

Уквітчані трави зелених степів,
А небо - роздумів простір блакитний
Щебет ранкових, могутніх лісів
Та сонця ласкавого погляд привітний.

Павутиння збирає перлини дощів
Дивись, як гроза веселку малює
Відновленна знову цвітінням садів,
Змарніла душа на крилах злітає.


Рецензии
Прекрасний вірш! Життя - це диво...

Шон Маклех Патрик   06.05.2017 18:27     Заявить о нарушении
Дякую,за теплий відгук.

Ирина Грипич   06.05.2017 18:42   Заявить о нарушении