Частушки. пакахала 3

Частушки. пакахала 3

Пакахала я Арсена,
 Сэксапильнага бармэна,
 Дзень и ноч яму даю –
 На халяву пива пью...

Пакахала я Артёма –
 Сэксапильнага хлапца,
 Ноч кахала хлопца дома –
 Не знайшла в штанах канца…

Пакахала я Артура –
 З им каханне пазналА,
 Трэпака схвацила дура –
 Сэксюяльныя дзела…

Пакахала неяк Глеба –
 У яго хе*ня як трэба,
 Нават коль и не встае –
 Хрэнь да пупа дастае…

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии