Любов Христова сильн ша за смерть! за мови!

Любов Христова
сильніша за смерть! за мови!
Вона торкає —
вона роздягає!
Вона безумна!
і така безумовна!!

Я так любитиму!
що без майки
            й без рим!
я — може — Ямайка!
гарячий,
мене оглядатимуть курди
         з-за гори!

Від мене нині втікають — художні дари!..
Й незрозумілі ці знаки — знайвище!

Повзають ницьма — долин логометри:
Тихо, тихо на вухо
сповна говори...
Юні не в силі померти.
Найсильніший маю голод!!

Так? Ти хоч, ти не помри.
Зараз терзатимуть шашличні —
                овна!
Вона є безумна!
Вона — безумовна!

09.06.2012


Рецензии