Господн й тр умф

І серця вселенної стихають,
Коли Бог в’їжджає у Тріумф!
І вібрато у художників складають
Поступово
цінність світу
із трьох мух...

Оратор ти від Бога – не оратор –
Серце одкрий
і рот відкрий – це ти,
А то саме Священнеє вібрато
Солодить, із дітей гука –
із Висоти!!

Й стою з народом там, біля воріт,
Діти гукають – це й народ гукає!
І Дух Святий в серцях плавить просвіт!
А світ – ворота сам і відчиняє...

Без Слова не беруть
ворота і міста...
І в нас просвіт Христа!
І подихи – Христа!!..

20.04.2008, храм св.Миколая «Притиска»


Рецензии