Велике благословення Укра н в 96-му

Велике благословення Україні
в 96-му

Благословенна ти в віках,
Благословенний серця стукіт;
Благословен той білий птах,
Він більше не віддасться в руки
Задушуючії.

Благословенні ви, брати,
І сестри, сестри в Бозі з вами,
Благословен Його руками
І Іменем — шлях правоти.

Благословляю час і день,
У ньому вість про Задум визнав я:
Дар богослов’я і пісень, —
У Божу славу та Ім’я.

1996


Рецензии