Вв йдемо в серце

      Миколі Потинському, другові
      і братові в Христі, присвячується

Тихо в світлі стала
Росами багата
Богом показалась
Батьківськая хата...

Будем жити серцем?
Станем — вічні браття!
Серцем наша Мати
Засвітила в хаті...

Гордо не живімо:
Світ хай не трясеться.
Голови схилімо —
Та й ввійдемо в серце.
Хай вік — розум в серці!!

17.07.2002,
Львів


Рецензии