Тиха погода

Грім хай  гримить
дощ хай іде
я Тебе люблю

Ангел всю ніч
в узголів’ях стоїть
я Тебе люблю

Тиша!  Ні думки
життя б це віддав! Ні жалю
я Тебе люблю

вмер    народивсь
вічність з ангелом сплю
 я Тебе люблю

на долоні розбійників ряжених
воду мовчки зіллю
 я Тебе люблю

грім загримить
дощик поплаче–   нехай
     я Тебе люблю

плачте за себе
ніщо не торкає  чомусь
    я Тебе люблю

забраний я глибині
а як всім переллю
     я Тебе люблю

страшно глибоко
як Тобі я скажу
    я Тебе  люблю

ангел всю ніч
в узголів’ї стояв
    я Тебе люблю

тиша! ні думки
життя б це віддав! ні жалю
    я Тебе люблю…

нехай гримить
все благословлю – 
     я Тебе люблю,
Христе в Тройці

2001


Рецензии