Покаймось перед хл боробом

Оце лежить — нароблена людина.
Тіло гуде:
земля гуде на це
Натомлення — просте...
й своє лице..
Й не має сили думать, ні годити.
Зневага є у нас!—до хліба
й до людини...
І чи багато часу на молитву?
Дійсно!
Чи близько храм?
Цього й не знаєм ми!..
Співали руки, це —
її Псалми...

Стихне людина,
як було священнодійство.
Бог не залишить
трудолюбця.

1997


Рецензии