вростаю деревом в чним...

вростаю деревом вічним
серед плачу
вітри часу шумлять обіч
я мовчу

людське повальне мрево
піниться біля ніг
глухо шумлять дерева
вітер біжить крізь них

де-не-де серце й розум
просять з вогню дощу
струшую світлі роси
тільки мовчу

ніби господар дзизкучу муху
тільки хто бовкне
Бог б’є пророків за слухом:
«Та замовкни!»

глухо шумлять дерева
води біжать крізь них

1995


Рецензии