Обращение к матерям

Страшно аж подумати, що коїться з людьми
Кидають діток  мов якийсь непотріб.
Невже нема у вас ні ласки ,ні жалю
О Боже дай їм розуму тебе  молю.

Ви носите малят під своїм серцем
І часточку себе даєте їм.
Отож відчуйте  той зв'язок із ними
І материнську ласку дайте їм.

Багато діточок знайшли собі батьків.
Та все ж їм хочеться знайти ту жінку,
Яка безжалісно так кинула у небуття
Своє маленьке крихітне дитя.

Як можуть жити спокійно такі люди
Які вчинили з дітьми так необачно
Дай Боже щоб прийшла така хвилина
І щоб вони задумались завчасно.   


Рецензии