На смерть Олеся Бузини. 18. 05. 2015 року

Чом Украiна ти мовчиш,твоiх дiтей вбивае пiдло,
Причмарене,скажене бидло,
Чом Украiна ти мовчиш !!!???
Що сталося з тобою рiдна,життя щасливого не видно,
Люд глухо вiкна заченя,скрiзь жовто-синя маечня!!!
Всiм ,хто каза що все у ладi,
Не вiрте,бо фашизм при владi!!!
Кругом повiтря отравля,дивiтесь,вже горить земля,
I льеться кров,та не ворожа,
Найкращих,вславлених синiв,
В кiм ще не вгасла iскра Божа,
А з вуст злiтае Божий гнiв !!!!!!!!
Тепер нiчого вже не змiниш,та злу рогатий помога,
У зла завжди ростуть рога,i кулю словом не зупиниш!!!
Пiд жовто-синiми очами,чорно-коричневi думки,
З кривавими по нiс руками, в оскалi звiрячiм,клики,
Убили,та радiють пишно,як стало iм тепер затишно,
А кров чужа,як той бальзам,для чорноi душi наркотик,
I тягне вурдалака ротик,до свiжих та кривавих ран!!!
I вiд суботи до суботи,у ката е завжди робота!!!
Нi,не козацького ви роду,i не потрiбна вам свобода,
За 30-ть гривн продали вiру,вiддали душi пекла звiру,
Не тiльки душi,ще й сердця,признавши чорта-за отця!!!
Ой боже ж боже,що ся стало,невже вам лиха було мало,
Щоб занедбати так себе,куди невiрний вас веде???
Невже вас мати не любила,та по голiвцi дрюком била,
Тепер не бачать вашi очi,та вуха правди чуть не хочуть,
Одна злоба,одна пiдлота,вбивать людей,то е робота!!!
Я можу iмена назвати,кого в дитинствi била мати,
Хто пiстолета заряджа,хто точить гострого ножа!!!
На кращих з кращих Украiни,тепер розбитоi Руiни!!!!
Аваков-вашингтонська шавка,
Луценко-кривозуба мавпа,
Геращенко-вонюче сало,
Чмо Наливайченко-кидало,
Запедеращений Ляшко,
Тупоголовий мер-Клiчко,
Горгона,стерво-Фарiон,гiвна собачого вагон,
Там Тягнибока пика горда,
Там Чорновола пiдла морда,
Семенченка порвата срака,
Та Ярош-сучий вурдалака!!!
Жидiвська шкура-Яценюк,
Турчин-завшивлений пацюк!!!
Скажена криса-Тимошенко,
Та п'яна морда-Порошенко!!!
До речi,всi хто е у РАДI,
Есесiвсько-фашистськiй владi!!!!!!!!!

              К.В.Н. (Ярослав Галан).


Рецензии