Без тебе жити.. Варто чи не дуже?

Без тебе жити..Варто чи не дуже?.
До інших став таким байдужим..
Життя змінилось, розумію правду,
Тепер - минуле лиш розрада..

Без тебе жити..Дуже важко, знаєш,
По звичці знову десь шукаєш
Знайомі риси, сміх та радість,
Шукаєш своєму серці благість..

Без тебе жити..Дні лише пітьма,
І в своїх днях тепер така самотня..
Чи варто жалкувати?. Ні, не варто.
Бо це життя..І це його ці жарти..

71025010r


Рецензии