Незаслужено забутi

                Загиблим в боях за визволення
                Батьківщини присвячується


На Гостру могилу я з сумом зійду,
вклонюся полеглим героям.
Вони в сорок першім спинили біду
і нас захистили з тобою.

Три роки по тому в шаленім бою
звільнили вони Миколаїв.
Життя віддали за Вітчизну свою,
частина їх тут спочиває.

Ці хлопці у полі тихенько лежать,
вони не вернулись із бою.
І тільки хмарини над ними біжать,
як відгомін слави старої…

На Гостру могилу я довго дивлюсь,
і сум огорта мою душу.
Дев’ятого травня сюди я вернусь,
бо з ними в цей день бути мушу.

5, 6 травня 2017


Рецензии