По той б к екрану

Ти залишився там,
по той бік екрану.
Весь світ стіна нам,
стіна з ілюзій, фантазій та обману.

Ми бачим один одного
через прозрачне скло,
але не відчуваєм нічого,
пам'ятаючи все що раніше було.

І немає назад путті,
щоб щось змінити.
Ми зупинимось у небутті,
звідки нас не вернути.


Рецензии