Частушки. пакахала 2

Частушки. пакахала 2

 Пакахала Андрыяна
 З бадуна и драбадана,
 Хоча ён мне утыкнуць
 Розу чорную у грудзь…

Пакахала я Антося –
 Пакахав ён и мяне,
 Па пяць раз у дзень ён прося
 И з каханнем прыстае…

Пакахала я Савося –
 Не хачу яму давать,
 Ну, а коль мяне папрося –
 Буду ноги раставляць…

Пакахала Апанаса –
 Пад яго у низ лягла,
 У хлапца ж цяжкая маса,
 Што я чуць не радзила…
Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии