Боляче

Боляче друзi про iнше,
Коли брат брата ненавидить.
Вбиває просто, а ще, ще
Друзiв не там де треба дивить.

Вiн дивиться на Європу,
Продавши матiр - а вiн чий?
Та ну навiщо кричати хлопам,
Вбивцям дiдiв, вiтчизни i дiтей.

Кричать про те, що вiльно стало,
Про те що видно нам самим....
Або дешевше стало сало?
Або смачнiше просто дим?

Дим  вiд пожеж, i  бл*дь  розрухи....
Ну вставив я матюк росiйське i що?
Адже багато скажеш, або трохи,
Дного кореня ми, або невiдь що?

27 окт. 2015


Рецензии