Maybe

(Посвящаю этот шедевр, уважаемым литературным-критикам:))
(Отдельная благодарность И.С. за мотивацию, Антохе за поддержку, на этом сайте критиков-знатоков, Пантере(музе) за то, что моя муза), А.Я. за помощь)) Е.Л. за то, что жив еще и пишу и дышу...С.А. за нужную и объективную критику...)

Maybe you happy?
With me and my soul…
Maybe i`m sappy…
Darkness and Crow..

Maybe you steel in my heart
So little faith, so many crazy…
Maybe it`s new lucky part…
Where i`m your forever…

Maybe yes and maybe no…
Night is sparkles  most often!
You my key,i`m you doors..
Maybe it is such a nothing…

Maybe i`m today is die,
People stay are rock!
Maybe its my time!
Maybe its my clock!

[Ворон]
[5.2017]


Рецензии