Комашинi роковини

Вже й рік минув, як ти на Небі, друже,
близьких не пригощаєш радо чаєм.
Уся родина за тобою туже
і багатьом тебе не вистачає.

Як справи, чим займався весь цей час?
Рибалиш часто? Ходиш за грибами?
Ти з вишини хоч інколи на нас
дивись, як ми тут бігаєм з торбами.

Без тебе все ще йдемо у Європу,
на днях лише отримали „безвіз“.
Але насправді у країні _опа,
царі-злодюги Неньку тягнуть вниз.

Тому спускайсь на землю хоч на миті,
як завше пригощай усіх нас чаєм.
Таким як ти іще на цьому світі
роботи із лихвою вистачає.

05.05.2017


Рецензии