Сонет 116 из цикла Шекспир по иному

«Мешать соединенью двух сердец…»
Вильям Шекспир. Сонет 116

Завжди лиш в унісон стук люблячих сердець,
Один одного вони чують у Вселенній.
В єдиний  поєднатись  стук щоб під кінець,
І  проспівати гімн Любові безкінечній.

На це благословляє їх наш Бог-Творець,
Своєю владою над  всім живим  незмінно.
Бажає двом в житті Любові неодмінно,
І надихає під весільний їх вінець.

Для їх об’єднання немає перешкод,
Творець на небесах все вирішив давно,
Всі згодні з Ним, всі дії їх в одно.

Салют. Шампанське відкорковують  вино,
Сім’я народжується тут – життя оплот,
І до  нового надважливий поворот. 


Рецензии