Усi печалi тануть в високостi

Усі печалі тануть в високості,
Лише на Небо погляд підійми…
Ми на Землі – господарі чи гості…
На Небі всі, без винятку, – Творці…

Всихають сльози в Сонячних потоках,
Підстав обличчя променям і мрій…
Спорідненість Небесному – глибока…
Віддай себе Любові не-Земній…

Стихає біль від тиші споглядання
Розкритих крил у Сонячній імлі…
Ми на Землі шукаємо злітання,
З Небес – Любов’ю світимо Землі…

04.05.2017


Рецензии