Ваклана шул кешелэр

Зур хислэрне парэ-парэ итеп
Мин таратам.
Хакым бармы минем?
Ник алдыйм мин уз-уземне?
Кем артыннандыр кабатлыйм:
"Мин яратам".

Хислэр тынгач, тагын оялып кына
Кисэклэрен барлап жыясын.
Акыл булыр микэн килэчэккэ,
Килер микэн жанны тыясын?

Тимэ анга, сакла ботен кое,
Мэнсезлэргэ хисен таратма.
Кадерен белмэгэнне,
Жанын сизмэгэнне
Жирдэ сонгы адэм булса да ул
Ирексезлэп узен яратма!


Рецензии