Цiлую кожну пелюстку

Цілую кожну пелюстку…
Вдихаю пряну принадність…
Вбираю силу відчуту…
Єство висвячую в радість…

Цілую кожну пелюстку…
Співаю від насолоди…
До Неба й квітів сміюся…
Єство – у стані свободи…

Цілую кожну пелюстку…
Звучу щасливо струною…
Люблю… Прощання і зустріч
В єстві сплітаю з весною…

03.05.2017


Рецензии