Э мин сине яратасы идем...

Э мин сине чыгарасы идем
Ятлар кочагыннан...
Телэмэден...
Сине бит мин яратасы идем,
Тик янадан
Беръялгызым сою чонгылына
Егылуны онэмэдем...

Ярат мине, диден,
Лэкин миннэн
Омет итмэ
Син телэгэн хисне.
Э мин сине яратасы идем
Энэ теге кичне...

Учен алма миннэн уткэненнен,
Мин гаепле тугел.
Мин узем дэ парлар доньясында
Ялгыз йори торган
Рэнжегэн бер кунел.

Э мин сина анлатасы идем
Энэ шушы хисне.
Э мин сине яратасы идем
Энэ теге кичне...


Рецензии