Мэхэббэтне таны

Кояш чыкты,кыш дип тормады,
Таратты ул сагыш болытын.
Син бит коттен беркон килер дип
Мэхэббэтнен ин-ин олысын.

"Син сэлэтле олы хискэ"- дип
Ымсындырып кына йорде ул.
Таты, диеп,сою лэззэтен
Кышын жэйге жилен бирде ул.

Давыллыр тараткан чэченне
Жэй жиле иркэлэп бер урер...
Ышан син мэхэббэт барына,
Тик юк ул давыллар катында!

Эле син узен дэ алданып
Йорисен ияреп шул явызга.
Ышанма, тагылма давылга
Янында жэй жиле барында!!!


Рецензии