***

стрибаю по твоїм вікнам та балконам:
хеллоу.
але нікого там немає. тебе особливо.
і навіть жодного слова,
жодного ''привіт''.
звісно, ти ж знаєш, як я ненавиджу ці розмови.

дивлюсь на тебе з відстані у n кілометрів.

''поки ми ще щось відчуваємо''.

бачу тебе уві сні
і (начебто) випадково так обіймаю, що майже
збиваю з ніг.
потім прокидаюсь.
є речі та ноти, які тільки про тебе. тільки твої.

/январь 2017, последнее редактирование в апреле/


Рецензии