720 - Дякую за розум укр. мова

А вам мої улюблені книги
Дякую за розум, спасибі за здвиги
Я здвінусь навесні з мертвої точки
І висиджу вірші під дубочком наче квочка

Народяться нові супер рядки
Живі, красиві - наші з музою дочки!
Я поет , я великий птах
На гілках прогресу я згоден гніздитися!


Рецензии