718 жив був амбал укр мова

жив був амбал
в селі біцепси качав
і по сто разів на день
величезну штангу він піднімав

одного разу амбал
приїхав на бал
Красунь в білих сукнях
Він побачив повний зал
 
Запрошував ... Танцював
Пригощав ... Обіцяв ...

але не знав амбал
що чекає його облом і обман
красуні люблять гроші
а не біцепси і талант

Диалог с Музой - Ну может всё не так плохо?
Поэт - о я знаю этих красавиц - ууу.


Рецензии