А ти забороняеш геть усе

А ти забороняєш геть усе –
Від просто слова і до просто дії.
Але ж «моя» і поцілунок в шию
Вже вранці від біди мене спасе.

А я беру на себе всю вину:
Я – у словах і діях – помиляюсь.
Та знову я у мріях прокидаюсь,
Бо просто так люблю тебе одну.

І буде заборонено, чи ні,
Знов хочу те просте «моя» казати
І зранку теплу шийку цілувати,
Хоч все забороняється мені...


Рецензии