Не думав нi за -рацiо-, нi -психо-

Не думав ні за «раціо», ні «психо»...
Тебе не знав... Та я й себе не знав...
А думав, що окремо – людям лихо.
І як подумав, так тобі й сказав.

Нічому не навчився я на світі,
Лише своїм думкам, своїм словам.
І вчусь – слова не кидати на вітер.
І надавати волю вчусь думкам.

Коли минуле – як суцільна рана,
Чекаєш на любов і співчуття...
А сонце як вставало, так і встане –
Ось у кого навчитися життя...


Рецензии