Дим ходить трубою...

Дим ходить трубою,
а звір нишпорить стежкою.
У людини ж дорога,
у випробуваннях і тривогах.
Але, бути Людиною -
означає бути борцем.
Я чужого не беру,
але і своїй Душі дороге
не віддам, адже не так
і далекий Життя фінал.
Так люблю, що трепет
сердечний глушить розум.
Вірю в процвітання,
непохитну здатність
до творчості.
Це не обов'язково,
мати Життя повне
достатку, а просто
перебувати в змозі,
людини упевненої
у собі.


Рецензии