Прив тання з Хрестинами Артемчика!

В молоде подружжя Люби та Нікити,
Щастя завітало назавжди,
Народився в них синок Артемчик,
Й радість буде сяяти в очах тепер завжди.

Хай росте богатирем ваш хлопчик,
Щоби сила й розум були нарівні,
Хай пізнає він всі радощі дитинства,
І веселу усмішку дарує світові й рідні.

Ви ж,батьки,ростіть його в любові,
Прививаючи повагу і добро,
Щоби доля вашему Артему
Завжди посміхалась й оминало всюди зло.

Ми бажаємо щасливого життя Артему,
Щоби Бог його любив і захищав,
І щоб сильний янгол-охоронець
Ваше дитятко завжди оберігав.


Рецензии