Переконай

Переконай у тому, що слова –
Не літери, пiдiбранi по суті.
У тому, що душа твоя жива
Захоплено спiває для присутнiх.

Плин часу зупини в спiвочу мить.
З’єднай серця в єдиному звучаннi.
Нехай та пісня вічністю бринить,
Нехай бринить у вічності мовчання!

А вiдголосом буде блиск в очах
I затамований юрбою подих.
Таке велике – у малих речах,
Що викликає лиш дитячий подив!


Рецензии