Нетипова

Я настільки нетипова,
Що немає топу -
Де б могла я - гонорова,
Примостити попу.

Там - не вмію заспівати,
Там - пустити смайлик,
Навіть в топі для ледачих -
Бить не вмію байдики.

В топі пять - занадто тісно,
В більшім - більший ризик,
Загубила своє місце -
І заткнула писок.

Там - тупа, збагнуть не можу,
Що беруть в топ-сотню,
Тільки зірочок заможніх -
Що блищать, як злото.

Там - занадто некрасива,
І несиметрична,
Що й дивитися не сила
Надто феєричним.

Нетипова - в жоднім топі
Не знаходжу місця,
Та пішли ці топи в попу, -
Полечу на місяць.


Рецензии